Öppettider
Om du av någon anledning inte kan njuta av vår fantastiska mat här på Hunger och Törst, erbjuder vi en trevlig och enkel möjlighet att ta med maten hem.
Beställ, hämta, åk hem och njut!
Gå via länken här under för att beställa och betala din take away, vill du hellre betala på plats, ring 090–77 10 00 för att beställa, gör det gärna i god tid!
Tisdag till Torsdag Vardagspåse från 17.00.
Fredag och Lördag Helgpåse från 17.00.
(Sista beställning 13.00 samma dag).
Du kan också maila in din beställning på info@hungerochtorst.se
Vi ordnar utkörning på din Take Away för 200kr inom Umeås närområde.
Sotad pilgrimsmussla
duxellecréme, smörad hummerbuljong, sesamkex, rostad pumpaolja
Krispiga dumplings på rödräkor
ingfärspicklad morot, yuzogelé, mild chiliemulsion
Svamprisotto med vintertryffel
gravad vildand, västerbottenschips, syrliga krusbär
Halstrad gös
smörbakad silverlök, picklad gulbeta, rökt hollandaise, krispig potatis
Mjukbakad kronhjort
ostronskivling, krispig svartkål, persiljerotsemulsion, lingonsky, trumpetsvampsmör, kroppkaka med Vindelnrökt sidfläsk
Härgjord färskost
bakade plommon, brynt smör, hasselnöt
Rombakad ananas
rostad kokosglass, mjölkchokladcréme med timutpeppar, sockerkrispiga risnudlar, lime, frystorkade hallon, litchigelé
Blackened scallops
duxelle creme, buttered lobster broth, sesame, roasted pumpkin oil
Crispy red shrimp dumplings
ginger pickled carrot, yuzu gel, mild chilli emulsion
Winter truffle & mushroom risotto
cured wild duck, local cheese chips, sour gooseberry
Grilled pike-perch
butter baked silver onion, pickled yellow beetroot, smoked hollandaise, crispy potatoes
Soft baked red deer
oyster mushroom, crispy black cabbage, parsley root emulsion, lingonberry gravy, yellow foot mushroom butter, potato cake with local smoked bacon
"Here made" cottage cheese
baked plums, browned butter, hazelnuts
Rhum bakad pineapple
roasted coconut ice cream, milk chocolate creme with time pepper, sugar crispy rice noodles, lime, dried raspberries, litchi gel
All menus are available for vegetarians, vegans and food allergies. Just let us know when you book your table.
Sotad Frøyalax
forellrom, misoemulsion, krispig jordärtskocka, picklad fänkål
Svensk ryggbiff
sotad pärllök, sparrisbroccoli, rökt paprikaemulsion, portvinsreduktion, syrligt dragonsmör, potatisterrin
Pavlova på mörk choklad
lingonglass, kryddkokta russin, salt karamell, rostad vit choklad, atsina
Tartar på sotad lammfilé
Löjrom, sojapicklat vaktelägg, sås Gribiche, krispig ostronskivling, picklad röd steklök
145kr
Sotad butternut pumpa
citronpärlor, misoemulsion, krispig jordärtskocka, picklad fänkål
Krispig löpeld
sotad pärllök, sparrisbroccoli, rökt paprikaemulsion, portvinsreduktion, syrligt dragonsmör, potatisterrin
Pavlova på mörk choklad
lingonglass, kryddkokta russin, salt karamell, rostad vit choklad, atsina
Tartar på polkabeta
tångcaviar, sojapicklat vaktelägg, sås Gribiche, krispig ostronskivling, picklad röd steklök
145kr
Förrätt
Vin: Pouilly Fuisse Vers cras, Chardonnay, Nr 90613
Öl: Remmarlöv Hazy, Nr 1201
Alkoholfritt: Nantou Sommelier Edition Nr 11908
Varmrätt
Vin:Rust en Vrede Estate Vineyards 2023, Nr 90397
Öl: Madtree Happy Amber Nr 13227
Alkoholfritt: Jus Griotte, Nr 1913
Dessert
Vin:Graham's fine ruby port, Nr 8376
Öl: Omnipollo Noa, Nr 1427
Sotad pilgrimsmussla
duxellecréme, smörad hummerbuljong, sesamkex, rostad pumpaolja
Mjukbakad kronhjort
ostronskivling, krispig svartkål, persiljerotsemulsion, lingonsky, trumpetsvampsmör, kroppkaka med Vindelnrökt sidfläsk
Rombakad ananas
rostad kokosparfait, mjölkchokladcréme med timutpeppar, sockerkrispiga risnudlar, lime, frystorkade hallon, litchigelé
Svamprisotto med vintertryffel
gravad vildand, västerbottenschips, syrliga krusbär
145kr
Sotad king oyster
duxellecréme, smörad svampbuljong, sesamkex, rostad pumpaolja
Krispig löpeld & tempeh
ostronskivling, krispig svartkål, persiljerotsemulsion, lingonsky, trumpetsvampsmör, kroppkaka med rökt svamp
Rombakad ananas
rostad kokosparfait, mjölkchokladcréme med timutpeppar, sockerkrispiga risnudlar, lime, frystorkade hallon, litchigelé
Svamprisotto med vintertryffel
gravad gulbeta, västerbottenschips, syrliga krusbär
145kr
Förrätt: Vin: Tyler Chardonnay, 2022 Nr:91164
Öl: Umeå Lager Nr: 33233
Alkoholfritt: johlini sparkling tea Nr: 11966
Varmrätt: Vin: Baron de ley, 2017 Nr 2768
Öl: Svart, porter. Nr: 11348
Alkoholfritt: Rålund alkoholfri Nr:19039
Dessert: Vin: Castelnau de suduiraut Nr: 3690
Alkoholfritt: Tosterup Premium Mus
Nr:11955