Öppettider
I vårt mysiga Chambre séparée- rum tar vi emot sällskap från 12-20 personer, där ni väljer mellan vår femrätters- eller sjurätters meny.
Ni sitter helt för er själva i en härlig och trevlig miljö.
Ring 090–771000 om ni har några funderingar!
hummermajonnäs, jordärtskockschips, picklade senapsfrön, nattbakad kapris, krassesallad
pumpacappuccino, surdegskrutonger, parmesan, salvia, rökt olivolja, gotländsk tryffel
smörstekt brioche, inkokta plommon, saltrostad macadamia, sauternesgelé, riven anklever
inkokt röd morot, skummad musselveloté, fänkålscrudité, avrugacaviar, havskräftsbakad fondantpotatis
sotad pärllök, brynt äppelcréme, timutpepparsky, pimientosmör, krispig jordärtskocka
lönnsirapskrisp, vanilj- och blåbärmarmelad, fröknäcke
lingonglass med vit choklad, inkokta päron, salta havreflarn, lingonmaräng
lobster mayonnaise, Jerusalem artichoke chips, pickled mustard seeds, capers, cress salad
pumpkin cappuccino, sour dough croutons, parmesan, sage, smoked olive oil, truffle from Gotland
butter fried brioche, cooked in plums, salt roasted macadamia, sauternes gel, duck liver
red carrot, foamed mussel velouté, fennel crudité, avruga caviar, crayfish- baked potato fondant
blackened pearl union, browned apple creme, time pepper gravy, pimiento butter, crispy Jerusalem artichoke
maple sirup, vanilla- blueberry marmelade, crisp seed bread
lingonberry ice cream with white chocolate, cooked in pear, salty oat flakes, lingonberry meringue
All menus are available for vegetarians, vegans and food allergies. Just let us know when you book your table.
hummermajonnäs, jordärtskockschips, picklade senapsfrön, nattbakad kapris, krassesallad
sotad pärllök, brynt äppelcréme, timutpepparsky, pimientosmör, krispig jordärtskocka
lingonglass med vit choklad, inkokta päron, salta havreflarn, lingonmaräng
smörstekt brioche, inkokta plommon, saltrostad macadamia, sauternesgelé, riven anklever
145kr
tryffelmajonnäs, rökt olivolja, jordärtskockschips, picklade senapsfrön, nattbakad kapris, krassesallad
pumpagnocchi, sotad pärllök, brynt äppelcréme, timutpepparsky, pimientosmör, krispig jordärtskocka
lingonglass med vit choklad, inkokta päron, salta havreflarn, lingonmaräng
smörstekt brioche, inkokta plommon, saltrostad macadamia, sauternesgelé
145kr
Förrätt:
Vin: 2023 Leitz Magic Mountain, Riesling, Rheingau, Tyskland. Nr:70626
Öl: 3 Fonteinen Oude Geuze, Nr: 1622
Alkfritt: Leitz Ein Zwei Zero. Nr: 11901
Huvudrätt:
Vin: 2022 Ànima Negra, ÀN/2, Mallorca, Spanien. Nr: 70120
Öl: Bernard Amber Lager. Nr: 1394
Alkfritt: Alain Milliat Jus Griotte. Nr: 1913
Dessert:
Vin: 2019 Graach Himmelreich, Riesling Spätlese, Mosel, Tyskland. Nr: 20088
Alkfritt: Bergskär alkoholfritt, Lingon och Äpplen. Nr: 11965
hummermajonnäs, jordärtskockschips, picklade senapsfrön, nattbakad kapris, krassesallad
sotad pärllök, brynt äppelcréme, timutpepparsky, pimientosmör, krispig jordärtskocka
lingonglass med vit choklad, inkokta päron, salta havreflarn, lingonmaräng
smörstekt brioche, inkokta plommon, saltrostad macadamia, sauternesgelé, riven anklever
145kr
tryffelmajonnäs, rökt olivolja, jordärtskockschips, picklade senapsfrön, nattbakad kapris, krassesallad
pumpagnocchi, sotad pärllök, brynt äppelcréme, timutpepparsky, pimientosmör, krispig jordärtskocka
lingonglass med vit choklad, inkokta päron, salta havreflarn, lingonmaräng
smörstekt brioche, inkokta plommon, saltrostad macadamia, sauternesgelé
145kr
Förrätt:
Vin: 2023 Leitz Magic Mountain, Riesling, Rheingau, Tyskland. Nr:70626
Öl: 3 Fonteinen Oude Geuze, Nr: 1622
Alkfritt: Leitz Ein Zwei Zero. Nr: 11901
Huvudrätt:
Vin: 2022 Ànima Negra, ÀN/2, Mallorca, Spanien. Nr: 70120
Öl: Bernard Amber Lager. Nr: 1394
Alkfritt: Alain Milliat Jus Griotte. Nr: 1913
Dessert:
Vin: 2019 Graach Himmelreich, Riesling Spätlese, Mosel, Tyskland. Nr: 20088
Alkfritt: Bergskär alkoholfritt, Lingon och Äpplen. Nr: 11965