Öppettider

I vårt mysiga Chambre séparée- rum tar vi emot sällskap från 12-20 personer, där ni väljer mellan vår femrätters- eller sjurätters meny. 
Ni sitter helt för er själva i en härlig och trevlig miljö. 
Ring 090–771000 om ni har några funderingar!
Krispig kungskrabba
citron & vaniljrisotto, shiitake, svartrotsemsulsion
Kalix löjrom
rökt mandelpotatiscréme, ”norrländsk boquerones”, krispig jordärtskocka, spenat, torkad gräddfil
Gravad vildand
pepparrot, rosmarinemulsion, lingon, picklad lök, krispig renlav
Pannstekt hälleflundra
smörbakad purjolök, savoykål, sandefjordsås, brandade
Mjukbakad oxfilé
pärllök, ostronskivling, brynt lökemulsion, grillat smör, portvinsreduktion, frittata
Macaron på lingon
crème på Ädla från Skärvångens bymejeri, kanderat äpple, epiche riche
Bavaroise på hjortron
mjölksorbet, blåbärsgelé, brynt smörbakad pistagekaka, hibiskusmaräng
Alla menyer finns som vegetariska, veganska och anpassade efter allergier. Vänligen uppge detta när du bokar.
Menyn från 27/11!
Publiceras inom kort. 27/11-23/12 serverar vi förutom vår vanliga meny, en fantastisk Julmeny!
Krispig kungskrabba
citron & vaniljrisotto, shiitake, svartrotsemsulsion
Mjukbakad oxfilé
pärllök, ostronskivling, brynt lökemulsion, grillat smör, portvinsreduktion, frittata
Bavaroise på hjortron
mjölksorbet, blåbärsgelé, brynt smörbakad pistagekaka, hibiskusmaräng
Kalix löjrom
rökt mandelpotatiscréme, ”norrländsk boquerones”, krispig jordärtskocka, spenat, torkad gräddfil 145kr
Citron & vaniljrisotto
örtbakad purjolök, shiitake, svartrotsemsulsion
Kryddbakad pumpa
pärllök, ostronskivling, brynt lökemulsion, grillat smör, portvinsreduktion, frittata
Bavaroise på hjortron
mjölksorbet, blåbärsgelé, brynt smörbakad pistagekaka, hibiskusmaräng
Aubergine "boquerones"
rökt mandelpotatiscréme, citronpärlor, krispig jordärtskocka, spenat, torkad gräddfil 145kr
Förrätt:
Vin: Folklore Albariño, 2024, Nr: 626301
Öl: Poppels BryggeriBelgian Witbier. Nr: 8821815
Alkoholfritt: FORSTom Collins Organic Non-Alcoholic, Nr: 1000835
Varmrätt:
Vin: Château Quinsac Bordeaux Supérieur, 2019, Nr:360101
Öl: Recraft Mentor III Imperial Baltic Porter Nr: 1329503
Mjukbakad oxfil
Alkoholfritt: Stockholms Bränneri Winter Spritz, Nr: 196115
Dessert:
Vin: Brännland Iscider Fatlagrad, 2022, Nr: 7634504
Öl: FinnChocolate Stout, Nr: 1000415
Alkoholfritt: Bratten Quercus Paradis, 2023, Nr:193502
Krispig kungskrabba
citron & vaniljrisotto, shiitake, svartrotsemsulsion
Mjukbakad oxfilé
pärllök, ostronskivling, brynt lökemulsion, grillat smör, portvinsreduktion, frittata
Bavaroise på hjortron
mjölksorbet, blåbärsgelé, brynt smörbakad pistagekaka, hibiskusmaräng
Kalix löjrom
rökt mandelpotatiscréme, ”norrländsk boquerones”, krispig jordärtskocka, spenat, torkad gräddfil 145kr
Citron & vaniljrisotto
örtbakad purjolök, shiitake, svartrotsemsulsion
Kryddbakad pumpa
pärllök, ostronskivling, brynt lökemulsion, grillat smör, portvinsreduktion, frittata
Bavaroise på hjortron
mjölksorbet, blåbärsgelé, brynt smörbakad pistagekaka, hibiskusmaräng
Aubergine "boquerones"
rökt mandelpotatiscréme, citronpärlor, krispig jordärtskocka, spenat, torkad gräddfil 145kr
Förrätt:
Vin: Folklore Albariño, 2024, Nr: 626301
Öl: Poppels BryggeriBelgian Witbier. Nr: 8821815
Alkoholfritt: FORSTom Collins Organic Non-Alcoholic, Nr: 1000835
Varmrätt:
Vin: Château Quinsac Bordeaux Supérieur, 2019, Nr:360101
Öl: Recraft Mentor III Imperial Baltic Porter Nr: 1329503
Mjukbakad oxfil
Alkoholfritt: Stockholms Bränneri Winter Spritz, Nr: 196115
Dessert:
Vin: Brännland Iscider Fatlagrad, 2022, Nr: 7634504
Öl: FinnChocolate Stout, Nr: 1000415
Alkoholfritt: Bratten Quercus Paradis, 2023, Nr:193502